Trustpilot

Telefon: 53 400 400

Færdselsrelateret førstehjælp for køreskoleelever

Hos​ HillerødMidt Køreskole ​tilbyder vi færdselsrelateret førstehjælp for alle køreskoleelever, uanset hvilken køreskole du kommer fra. Vi er beliggende i Hillerød, hvor vi hver dag hjælper folk med at få​ kørekort til almindelig personbil, trailer​ og​ motorcykel, og vi tilbyder samtidig førstehjælpskursus til kørekort, hvilket er en del af det obligatoriske forløb.

Du behøver ikke at tage kørekort hos os for at få adgang til vores kursus inden for færdselsrelateret førstehjælp. Det er ikke et krav. Vi hjælper gerne med at udbrede vigtig viden om førstehjælp, så du kan hjælpe folk i nød, hvis det bliver nødvendigt.

Førstehjælpskursus til kørekort, så du er klar til at hjælpe i trafikken

Er du ved at tage kørekort, skal du efter gældende regler have et lovpligtigt førstehjælpskursus til kørekort.​ Her kan vores kompetente undervisere hjælpe dig, så du kan yde assistance i trafikken, hvis du ser nogen, der er kommet til skade.

Er du interesseret i at komme med på vores næste hold, når vi afholder kursus i færdselsrelateret førstehjælp, kan du henvende dig til os, når du har brug for det.

Så får du en tid til det hold, der passer dig bedst. Der er tale om et dagskursus, så du ikke skal tage flere dage fri.

​Kontakt os for tilmelding til førstehjælp

Vil du have en plads på vores førstehjælpskursus til kørekort, kan du tilmelde dig igennem vores hjemmeside under booking førstehjælp eller kontakte os ganske uforpligtende for at høre. Kontakt os på telefon​ 53 400 400 ​eller e-mail​ nfo@hmkoreskole.dk.​

​Udvalgte kundeudtalelser

HillerødMidt Køreskole

Søndre Jernbanevej 22

3400 Hillerød 

​Giv os et kald på: 

53 400 400

Se anmeldelser på Trustpilot

HillerødMidt Køreskole

Søndre Jernbanevej 22

3400 Hillerød
Tlf.: 53 40 04 00
CVR: 25920007

info@hmkoreskole.dk