Trustpilot

Færdselsrelateret førstehjælp for køreskoleelever

Hos​ HillerødMidt Køreskole ​tilbyder vi færdselsrelateret førstehjælp for alle køreskoleelever, uanset hvilken køreskole du kommer fra.

Vi er beliggende i Hillerød, hvor vi hver dag hjælper folk med at få​ kørekort til almindelig personbil, trailer​ og​ motorcykel, og vi tilbyder samtidig førstehjælpskursus til kørekort, hvilket er en del af det obligatoriske forløb.

Du behøver ikke at tage kørekort hos os for at få adgang til vores kursus inden for færdselsrelateret førstehjælp. Det er ikke et krav. Vi hjælper gerne med at udbrede vigtig viden om førstehjælp, så du kan hjælpe folk i nød, hvis det bliver nødvendigt.

Førstehjælpskursus til kørekort, så du er klar til at hjælpe i trafikken

Er du ved at tage kørekort, skal du efter gældende regler have et lovpligtigt førstehjælpskursus til kørekort.​ Her kan vores kompetente undervisere hjælpe dig, så du kan yde assistance i trafikken, hvis du ser nogen, der er kommet til skade.

Er du interesseret i at komme med på vores næste hold, når vi afholder kursus i færdselsrelateret førstehjælp, kan du henvende dig til os, når du har brug for det.

Så får du en tid til det hold, der passer dig bedst. Der er tale om et dagskursus, så du ikke skal tage flere dage fri.

​Kontakt os for tilmelding til førstehjælp

Vil du have en plads på vores førstehjælpskursus til kørekort, kan du tilmelde dig igennem vores hjemmeside under booking førstehjælp eller kontakte os ganske uforpligtende for at høre.

Kontakt os på telefon​ 53 400 400 ​eller e-mail​ info@hmkoreskole.dk.​

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!