Trustpilot

HM’s førstehjælpskursus til kørekort

Hos HM Køreskole ApS kan du tage førstehjælpskursus i forbindelse med dit kørekort. Vi afholder kurserne på vores køreskole på Søndre Jernbanevej 22, st. th. i Hillerød. Det er normalt på en lørdag kl. 9-17 og kursus varer 8 timer.

Alle er velkommen til at tilmelde sig vores førstehjælpskursus – også hvis du kommer fra en anden køreskole i området, for eksempel i Helsingør, Holte eller Frederikssund. Du er også velkommen, hvis du bare ønsker dit bekendtskab til førstehjælp opdateret.

Efter kurset er færdigt vil du kunne få dit førstehjælpsbevis udskrevet, og vi vil også sende beviset til dig på mail. Husk at få en god madpakke og drikke med samt udendørs tøj, da noget af undervisningen foregår udendørs. Kaffe og te er gratis, og du kan normalt købe vand og sodavand.

Skal man have førstehjælpskursus for at få kørekort?

Ja, man skal have bestået et færdselsrelateret førstehjælpskursus for at kunne få kørekort første gang. Det er lovpligtigt og er derfor også en del af lovpakken. Hvis der er tale om generhvervelse, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt. Det kommer an på, om dit nuværende bevis stadig er gældende.

Vores førstehjælpskursus til kørekort består af 2 dele:

  1. Hjertelungeredning – cirka 4 timer
  2. Færdselsrelateret førstehjælp – ca. 4 timer

​Vores førstehjælpskursus varer altså i alt 8 timer og koster 800 kr. pr. deltager.

Book tid til færdselsrelateret førstehjælp her

Hvis du ønsker at høre mere eller booke tid til førstehjælpskursus, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Det kan du gøre på telefon 53 400 400 eller e-mail info@hmkoreskole.dk 

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!