Trustpilot

Telefon: 53 400 400

​Krav til kørekort hos HillerødMidt Køreskole

​Lektioner:

For at forstå lovkravene skal du vide at en lektion skal vare mindst 45 minutter, derfor er alle vore lektioner i undervisningsforløbet opdelt i et antal lektioner a’ 45 minutter.

Mindstekrav til bilkørekort:

  • Teori: Mindst 29 lektioner a’ 45 minutter
  • Kørsel: Mindst 24 lektioner a' 45 minutter
  • heraf 8 på baner og 16 på vejen

Vi gør opmærksom på, at de fleste elever har brug for mere end de 16 kørelektioner på vejen.

Du skal altid have udleveret 2 lektionsplaner den dag du starter. Lektionsplanen skal følges, det vil sige at lektionerne, skal tages i den rækkefølge de står i planen. Det er ulovligt at underskrive for en lektion du ikke har modtaget undervisning i. Hvis du fx ikke har været ude på helt uoplyste veje under din mørkekørsel så lad være med at underskrive, du kan risikere at blive afvist til dine prøver

Førstehjælp:

Alle som efter 1.10.2006 ansøger om deres første kørekort, skal have et 8 timer’s kursus i færdselsrelateret førstehjælp.

​Teori:

Loven foreskriver et minimum af undervisning før du kan gå til teoriprøve.

Du skal som minimum gennemføre

29 lektioner i teori.​

​Vi bruger tavleundervisning - en god måde hvor vi gennemgår teorien sammen, samtidig med at vi har nogle hyggelige timer sammen 1 gang om ugen.

Alle de nævnte lektioner er en del af det der hedder lovpakken, og er med i prisen på denne.

Læg mærke til at dette er lovens minimums krav, og er ikke ensbetydende med at man kan bestå en teoriprøve.​

Ubegrænset teoriundervisning

I alle vores pakker bliver der udleveret en gratis teoribog, et komplet online kursus med kontrolprøver og evaluerende prøver og andet materiale.
Husk, det er et lovkrav at du følger teorilektionerne, da de danner grundlaget for den efterfølgende undervisning i skolevognen.

Hvis du en dag ikke kan komme til teori pga. sygdom, er der mulighed for at lave en lektion som selvstudium. Så læser du selv enten i teoribogen og/eller på din online teori kursus. Du må max lave en selvstudium. Hvis du er fraværende mere end en teoriundervisning, må du enten tilkøbe dig en teori ene undervisning. Du kan også vælge at følge et andet teorihold der er kommet til det samme modul, som dig uden ekstra omkostninger, men det vil muligvis kunne forsinke dit kørekort. 

Praktik:

Loven foreskriver et minimum af undervisning før du kan gå til køreprøve, og den praktiske del består af:

  • 4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)
  • 16 lektioner på vej
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)

På manøvrebanen skal du prøve at betjene bilen og lave forskellige øvelser, så du får en fornemmelse af bilen, og hvordan den betjenes, før du skal ud i trafikken.

I de 16 lektioner på vej vil du lære at betjene bilen under forskellige vej- og færdselsforhold. Det er derfor nødvendigt at du kører på forskellige tidspunkter af dagen, og der er også en køretime i mørke.

På køreteknisk anlæg (KTA) skal du prøve det vi ikke kan øve på offentlig vej, så du får en fornemmelse af hvordan bilen reagerer under forskellige forhold, for eksempel udskridning på glat vej.

Kontakt evt. vores køreskole på 53 400 400 eller send en mail på info@hmkoreskole.dk.

​Udvalgte kundeudtalelser

HillerødMidt Køreskole

Søndre Jernbanevej 22

3400 Hillerød 

​Giv os et kald på: 

53 400 400

Se anmeldelser på Trustpilot

HillerødMidt Køreskole

Søndre Jernbanevej 22

3400 Hillerød
Tlf.: 53 40 04 00
CVR: 25920007

info@hmkoreskole.dk