Trustpilot

Moderne teoriundervisning i lyse og indbydende lokaler

Hos HM Køreskole ApS bliver du ikke overladt til kun PC-undervisning, når det kommer til teoriundervisning. Vi underviser ved tavle – med eksempler og dialog mellem lærer og elever. Når du tager teori til kørekort, foregår det i lyse og indbydende lokaler i henholdsvis Hillerød, Helsingør, Holte og Frederikssund. Vi har desuden også besøg af mange fra København og omegn.

I stedet for gamle teoribøger, som ligger og samler støv, bruger vi et online system til teoriundervisning. Her er der masser af evaluerende prøver, som du så kan bruge hjemme eller på arbejdet. Dette giver dig mulighed for at øve dig til din teoritest, når du selv har tid.

Teori i forbindelse med kørekort

Vi underviser i følgende:

Bliver du nødt til at afbryde din teoriundervisning hos os, tilbagebetaler vi det resterende beløb – minus pakkerabat og allerede brugte ydelser, kurser og kørelektioner. Vi henviser dog til afmeldingsfristerne, der er klart beskrevet i vores lektionsplan.

Medlem af Den Fri Kørelærerforening

Vi er medlem af www.DFK.nu, hvilket er din sikkerhed for, at undervisningen følger alle lovkrav. Dette sikrer blandt andet, at køre- og teoriundervisning altid er opdateret med sidste nye regler, retningslinjer og udførelse af pædagogiske principper.

Vores Den frie kørelærer forening medlemskab betyder også adgang til Ankenævn for Køreundervisning – et nævn, der varetager tvist mellem køreskoler og deres kunder.

Vores køreskole er et lille sted, hvor vi sætter pris på et godt og tæt samarbejde med vores elever. Vi har normalt 12-15 elever til hver lektion med teoriundervisning for netop at kunne undervise vores elever mere personligt. Dermed kan vi bedre følge op på, hvor langt eleven er og hvad der eventuelt mangler – og selvfølgelig hvad vi kan gøre, for at få lært det manglende.

Kom til gratis prøveaften

Vi tilbyder en gratis prøveaften, hvor du kan komme og afprøve vores undervisning, når det kommer til teori til kørekort. Du er velkommen til at ringe og få at vide, hvornår du kan komme til denne gratis og uforpligtende teoriaften.

Det er altid rart at se, hvad der foregår, før man tager den endelige beslutning. Vi har ikke specielle aftener, hvor man kun får orientering om skolen – vi mener det er bedre at overvære selve undervisningen. 

Der er gratis kaffe, te og kakao, eller frisk kold vand fra vores koldvandsmaskine

Hør mere om vores teoriundervisning her

Kontakt vores køreskole for at høre mere om vores priser og teoriundervisning samt tilmelding hertil. 

Du kan ringe til os på telefon 53 400 400 eller skrive en e-mail til info@hmkoreskole.dk

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!