Trustpilot

Teoriundervisning i lyse og indbydende lokaler

Information om vores undervisning i teori

Hos HM Køreskole ApSbliver du ikke overladt til kun PC-undervisning, når det kommer til teoriundervisning. Vi underviser ved tavle – med eksempler og dialog mellem lærer og elever. Når du tager teoriundervisning, foregår det i lyse og indbydende lokaler i henholdsvis Hillerød, Helsingør og Frederikssund. Vi har desuden også besøg af mange fra København og omegn.

I stedet for gamle teoribøger, som ligger og samler støv, bruger vi et online system til teoriundervisning. Her er der masser af evaluerende prøver, som du så kan bruge hjemme eller på arbejdet. Dette giver dig mulighed for at øve dig til din teoritest, når du selv har tid.

Vores køreskole er et lille sted, hvor vi sætter pris på et godt og tæt samarbejde med vores elever. Vi har normalt 12-15 elever til hver lektion med teoriundervisning for netop at kunne undervise vores elever mere personligt. Dermed kan vi bedre følge op på, hvor langt eleven er, og hvad der eventuelt mangler – og selvfølgelig hvad vi kan gøre for at få lært det manglende.

Teori i forbindelse med køreundervisning

Vi tilbyder teoriundervisning i følgende:

  • personbil kategori bil B
  • ​motorcykel og trailer
  • ​Generhvervelse
  • ​Rutinetimer
  • ​Kontrollerende køreprøve
  • ​Særlig køreundervisning

Bliver du nødt til at afbryde din teoriundervisning hos os, tilbagebetaler vi det resterende beløb – minus pakkerabat og allerede brugte ydelser, kurser og kørelektioner. Vi henviser dog til afmeldingsfristerne, der er klart beskrevet i vores lektionsplan.

Medlem af Den Fri Kørelærerforening

Vi er medlem af www.DFK.nu, hvilket er din sikkerhed for, at undervisningen følger alle lovkrav. Dette sikrer blandt andet, at køre- og teoriundervisning altid er opdateret med sidste nye regler, retningslinjer og udførelse af pædagogiske principper.

Vores medlemskab af Den frie kørelærer forening betyder også adgang til Ankenævn for Køreundervisning – et nævn der varetager tvist mellem køreskoler og deres kunder.

Kom til gratis prøveaften

Vi tilbyder en gratis prøveaften, hvor du kan komme og afprøve vores teoriundervisning. Vi har grtis intro aften hver torsdag kl. 16.00-18.00, Send meget gerne en sms på 7199 9797, at du ønsker at komme til intro aften.

Det er altid rart at se, hvad der foregår, før man tager den endelige beslutning. 

Der er gratis kaffe, te og kakao samt friskt koldt vand fra vores koldvandsmaskine.

Hvad koster teoriundervisning?

Se vores priser/ pakkepriser under priser her på vores hjemmeside. Du kan også købe vores lovpakke teori og alt andet lovpligtigt medfølger. Læs mere her.

Kontakt vores køreskole for at høre mere om vores priser og teoriundervisning samt tilmelding hertil.

Du kan ringe til os på telefon 53 400 400 eller skrive en e-mail til info@hmkoreskole.dk. Du er også velkommen til at høre mere om vores førstehjælpskursus til kørekort.

Anmeldelser fra Trustpilot​

Følg HM Køreskole på Facebook!​

Se hvad andre elever synes om at tage køreundervisning hos os.​

4.9 stjerner baseret på 229 anmeldelser

HM Køreskole​ ApS

CVR: 36718099

Afdelinger​

​HillerødMidt afdeling​en

Søndre Jernbanevej 22 st. tv.

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

​HelsingørMidt afdelingen

Sct. Olai Gade 35, st.

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

​Fred​erikssundMidt afdelingen

Østergade 1Y, 1.sal

3600 Frederikssund
Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - fredag: 8.00 - 20.00​

Lørdag - søndag: 10.00 - 16.00​​