Trustpilot

VIGTIG: Vedr. Corona Virus

Vi underviser i praktiske køreundervisning til motorcykel

Vi underviser vores elever i praktiske kørelektioner på motorcykel på vej. Vi følger sundhedsmyndighederne restriktioner og anbefalinger om hvordan vi kan undervise på en ansvarlig måde.​​

Da alt praktisk køreundervisning til motorcykel er udenfor på hver sin motorcykel, uden nær kontakt til de andre elever og kørelærer. Alle er godt beskyttet med fuld motorcykel udstyr med handsker og hjelm. Vi underviser til motorcykel kørekort i vores 3 afdelinger, som er i Hillerød, Helsingør og Holte. 

Se under motorcykel, tilmelding til motorcykel

Vi underviser i praktisk kørelektioner til personbil med elev i skolebilen

Vi underviser vores elever i praktiske kørelektioner i skolevognen på vej. Vi følger sundhedsmyndighederne restriktioner og anbefalinger om hvordan vi kan undervise på en ansvarlig måde.​​

​Vi underviser til personbil kørekort i vores 2 afdelinger, som er i Hillerød og Helsingør. 

Se under personbil, tilmelding til personbil​

Vi underviser Teoriundervisning i vores teorilokaler

Vi underviser vores elever i teoriundervisning og følger sundhedsmyndighederne restriktioner og anbefalinger med god plads ​til alle. 

Vi har opsat sprit dispenser ved indgangsdør, ved kaffemaskine og toiletter. ​

Vi gennemgår alle restriktioner og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne,  før vi går i gang med teoriundervisningen.

Alle får strenge instruktioner om at overholde alle restriktioner og anbefalinger inden vi går i gang med teoriundervisningen.

Vi underviser på lukket øvelsesplads (kravlegård) og køretekniske anlæg (glatbane).

​Vi underviser vores elever på lukket øvelsesplads (Kravlegård) og køreteknisk anlæg (Glatbane). 

Da alt praktisk køreundervisning disse steder er udenfor i hver sin bil, uden nær kontakt til de andre elever og kørelærer. 

Bilerne bliver sprittet af til hver elev, før start. Handsker er lagt frem til hver elev. Indenfor er der god afstand til hinanden. 

Vi gennemgår alle restriktioner og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, før vi går i gang med undervisningen.

Alle får strenge instruktioner​ om at overholde alle restriktioner og anbefalinger inden vi går i gang med undervisningen

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!