Trustpilot

Motorcykelkørekort: Tag dit kørekort til motorcykel hos os


Lovpakke tilbud 4 ugers LYN/TURBO Kursus kun kr. 9.995,-

Hos HM Køreskole tror vi på at den bedste løsning for de fleste, er at få deres MC-kort i hus hurtigst muligt. Derfor løber vi gerne lidt hurtigere for DIN skyld, og tilbyder LYN-hold (4 ugers teori) til SAMME pris, som normale 8-ugers hold. Har du overskud til kørsel og undervisning 2 gange om ugen, så kommer du på denne måde igennem på den halve tid!

​     Har du derimod svært ved at følge det hurtigere forløb, eller af andre årsager brug for mere tid til at lære at køre motorcykel (fx. førstegangserhverver, dvs. intet B-kørekort), så tilbyder vi også et 8-ugers forløb til samme pris. Denne type hold foregår i Hillerød.

VIGTIG: Hent Vores App HM køreskole på app store eller google play.

Her får du en masse nyttige tips og oplysninger om vores køreskole.

Vi sender også beskeder gennem vores app

​Hold start og tilmelding til Motorcykel

Hillerød MC

Frederikssund MC

Holte MC

Kunne du tænke dig at komme i gang med at tage kørekort til motorcykel, eller kunne du tænke dig at opgradere dit nuværende MC-kørekort fra et lille A1 til A2 eller mellem A2 til et stort A, og leder du efter en k​øreskole i nærheden af dig, hvor du kan få dit motorcykelkørekort til en god pris?

Hvad koster et motorcykelkørekort?

Hos os har du mulighed for at tage et billigt motorcykelkørekort. Vi tilbyder lovpakken, der lever op til alle de gældende regler, se alle vores priser her.​ og med i denne pris får du desuden gratis online teorilektioner og teoriprøver til motorcykel samt en hjelmhue.​

Vi tilbyder også en komplet pakke med motorcykeltøj og udstyr til kun 4.000 kr., så du er godt kørende fra start af. Med i denne pris får du:

  • ​Hjelm
  • Jakke
  • Jeans
  • Sko
  • Handsker

Kontakt os og hør mere eller tilmeld dig kørekort til motorcykel

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at komme i gang med at tage dit motorcykelkørekort hos os? Så hører vi meget gerne fra dig.

Hvis du ønsker at tilmelde dig næste holdopstart, kan du enten gøre det online ved at udfylde vores tilmeldingsformular her på denne side. Alternativt kan du også altid ringe til os på telefon 53 400 400 eller skrive til vores e-mail info@hmkoreskole.dk Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for nærmere information.​

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!