Trustpilot

Motorcykelkørekort: Tag dit kørekort til motorcykel hos os


Motorcykelkørekort - Lovpakke kr. 8.900- ​​​

Vinterhold holdstart 11. januar, teoriprøve midt februar og praktisk køreprøve start marts

Hos HM Køreskole ApS tror vi på, at den bedste løsning for de fleste er at få deres MC-kørekort i hus hurtigst muligt. Derfor løber vi gerne lidt hurtigere for DIN skyld og tilbyder LYN-hold (4 ugers teori) til SAMME pris som det normale 8-ugers hold. Har du overskud til kørsel og undervisning 2 gange om ugen, så kommer du på denne måde igennem på den halve tid!​

Har du derimod svært ved at følge det hurtigere forløb, eller af andre årsager brug for mere tid til at lære at køre motorcykel (fx førstegangserhverver, dvs. intet B-kørekort), så tilbyder vi også et 8-ugers forløb til motorcykelkørekort til samme pris.

VIGTIG: Hent Vores App HM køreskole på app store eller Google Play.

Her får du en masse nyttige tips og oplysninger om vores køreskole.

Vi sender også beskeder gennem vores app.

Hold start og tilmelding til MC-kørekort

Hillerød MC 8 uger kursus

Frederikssund MC 8 uger kursus

Hillerød MC Lyn 4 uger kursus

Kunne du tænke dig at komme i gang med at tage kørekort til motorcykel, eller kunne du tænke dig at opgradere dit nuværende MC-kørekort fra et lille A1 til A2 eller mellem A2 til et stort A, og leder du efter en k​øreskole i nærheden af dig, hvor du kan få dit motorcykelkørekort til en god pris? Så er vi et oplagt valg.

Hvad koster et motorcykelkørekort?

Hos os har du mulighed for at tage et billigt motorcykelkørekort. Vi tilbyder lovpakken, der lever op til alle de gældende regler, se alle vores priser her.​ Prisen er kun 9.995 kr., og med i denne pris får du desuden gratis online teorilektioner og teoriprøver til motorcykel samt en hjelmhue.​

Vi tilbyder også en komplet pakke med motorcykeltøj og udstyr til kun 4.000 kr., så du er godt kørende fra start af. Med i denne pris får du:

  • ​​Hjelm
  • ​Jakke
  • ​Jeans
  • ​Sko
  • ​Handsker.

Kontakt os og hør mere eller tilmeld dig kørekort til motorcykel

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at komme i gang med at tage dit MC-kørekort hos os? Så hører vi meget gerne fra dig.

Hvis du ønsker at tilmelde dig næste holdopstart, kan du gøre det online ved at udfylde vores tilmeldingsformular her på denne side. Alternativt kan du også altid ringe til os på telefon 53 400 400 eller skrive til vores e-mail info@hmkoreskole.dk. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for nærmere information.​ Du er også velkommen til at høre mere om vores kørekort til bil.

Anmeldelser fra Trustpilot​

Følg HM Køreskole på Facebook!​

Se hvad andre elever synes om at tage kørekort hos os.​

4.9 stjerner baseret på 229 anmeldelser

HM Køreskole​ ApS

CVR: 36718099

Afdelinger​

​HillerødMidt afdeling​en

Søndre Jernbanevej 22 st. tv.

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

​HelsingørMidt afdelingen

Sct. Olai Gade 35, st.

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

​Fred​erikssundMidt afdelingen

Østergade 1Y, 1.sal

3600 Frederikssund
Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - fredag: 8.00 - 20.00​

Lørdag - søndag: 10.00 - 16.00​​