​Velkommen til HM Køreskole

Kørselsforbud

Vi hjælper ved kørselsforbud

Kom godt tilbage bag rettet med vores hjælp

I Danmark er reglerne skærpede for nye bilister, som har haft kørekort i mindre end 3 år, der overtræder færdselsloven. Det betyder, at man får et kørselsforbud, hvis man får 2 klip i kørekortet, eller hvis man kører spritkørsel, hasarderet eller for hurtigt. Kørselsforbuddet forbyder dig at køre i bil, indtil du gennemfører et obligatorisk forløb, der afsluttes med en ny teori- og praktisk køreprøve.

Hvis du har fået et kørselsforbud, så kan HM Køreskole ApS hjælpe dig med at gennemføre dette forløb. Med afdelinger i Hillerød, Helsingør, Frederikssund og Viborg er vi klar til at hjælpe dig godt tilbage bag rettet, hvis du bor i nærheden af en af disse byer.

Hvordan får man kørekortet tilbage efter et kørselsforbud?

Forløbet, der giver dig førerretten tilbage efter et kørselsforbud, inkluderer flere elementer. Du skal således gennemføre mindst 8 teoritimer samt 8 køretimer hos en kørelærer. Derudover skal du bestå både en teoriprøve og en praktisk køreprøve – der også kaldes for en kontrollerende køreprøve.

Hvis du har fået kørselsforbud på baggrund af spirituskørsel, skal du desuden gennemføre et 12 timers kursus hos den offentlige instans Alkohol, Narko og Trafik. Uanset om der er tale om spirituskørsel eller andre lovovertrædelser, skal du betale en bøde, hvis du får kørselsforbud.

Vi hjælper dig med generhvervelse af kørekortet efter kørselsforbud, uafhængigt af hvorfor du har fået forbuddet. Vi sørger for, at du gennemfører den lovpligtige undervisning og har gode forudsætninger for at bestå de nødvendige prøver.

Kontakt os hvis du vil høre mere eller deltage i et forløb

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig af med et kørselsforbud? Eller vil du allerede nu tilmelde dig et forløb til generhvervelse? Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med det.​

Anmeldelser fra Trustpilot​

Ønsker du at komme i gang med at tage køreundervisning til personbil til en god pris, og leder du efter en køreskole nær dig, der har en dygtig kørelærer, som kan hjælpe dig trygt og sikkert igennem dine køretimer? Så er du kommet til den helt rette trafikskole.

Kontakt os

HM Køreskole APS

53 40 04 00

info@hmkoreskole.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 8.00 - 20.00​

Lørdag - søndag: 10.00 - 16.00​​

Afdelinger​

​HillerødMidt afdeling​en

Søndre Jernbanevej 22 st. tv.

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

​HelsingørMidt afdelingen

Sct. Olai Gade 35, st.

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

​Fred​erikssundMidt afdelingen

Østergade 1Y, 1.sal

3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

ViborgMidt afdelingen

Preislers Plads 7 st

8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 36718099