Trustpilot

Lær at køre med automatgear i bilen

Få kørekortundervisning og teoritimer til automatgear hos os

Kunne du tænke dig at tage køreundervisning til biler med automatgear, er du kommet til det helt rette sted. Hos HM Køreskole ApS har vi biler med automatgear, således at du har mulighed for at tage kørekort til denne biltype. På den måde slipper du for at skulle tænke på koblingspunkter og gearskift, og i stedet kan du have fuld fokus på trafikken omkring dig.

Lær at køre med automatgear på vores køreskole i Hillerød. Du kan tage teoriundervisning i alle vores afdelinger i Hillerød, Helsingør og Frederikssund, men de praktiske kørelektioner vil være i Hillerød.

Undgå koblingspunkter og manuelt gearskift i en bil med automatgear

I dag bliver det mere og mere almindeligt at have automatgear i bilerne, og derfor er der flere og flere, der vælger at tage kørekort til automatgear i stedet for manuelt gear.

Hvis du vælger at tage kørekort til automatgear, skal du dog være opmærksom på, at du ikke efterfølgende må køre i en bil med manuelt gear. Omvendt må du gerne køre i en bil med automatgear, hvis du har kørekort til manuelt gear. Hvis du dog ved, at du alligevel ikke kommer til at køre med manuelt gear, kan du lige så godt vælge at tage et kørekort til automatgear fra start af.

Her ser du vores helt nye El bil Kia EV6.​

Hvordan kører man med automatgear?

Det er utroligt nemt at køre med automatgear. Glem alt om gearskift og koblingspunkt og lad i stedet din venstre fod hvile under hele turen. Når man kører med automatgear, bruger man nemlig kun den højre fod til henholdsvis at træde på speederen og bremsen.

Når du skal køre i bilen, sættes gearet i D (Drive), mens gearet skal sættes i P (Parking), når du parkerer din bil. For at bakke skal gearet sættes i R (Reverse), og for at holde i tomgang skal gearet sættes i N (Neutral). I nogle biler kan man også sætte gearet i S (Sport), hvis man ønsker ekstra fart/acceleration.

Når du vil starte bilen eller skifte til henholdsvis D, P, eller R, skal du holde foden på bremsen. Fordi der ikke er noget koblingspunkt, vil bilen begynde at trille, lige så snart du slipper foden fra bremsen.

Kontakt os og lær at køre med automatgear

Du er velkommen til at kontakte os for at tilmelde dig vores køreskole.​ Du kan også finde information om vores priser her. Du er også velkommen til at høre mere om vores lynkursus til kørekort.

Anmeldelser fra Trustpilot​

Følg HM Køreskole på Facebook!​

Se hvad andre elever synes om at tage køreundervisning hos os.​

4.9 stjerner baseret på 229 anmeldelser

HM Køreskole​ ApS

CVR: 36718099

Afdelinger​

​HillerødMidt afdeling​en

Søndre Jernbanevej 22 st. tv.

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

​HelsingørMidt afdelingen

Sct. Olai Gade 35, st.

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

​Fred​erikssundMidt afdelingen

Østergade 1Y, 1.sal

3600 Frederikssund
Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - fredag: 8.00 - 20.00​

Lørdag - søndag: 10.00 - 16.00​​