Trustpilot

Kørekort til bil – tag kørekort fra 17 år

Hos HM Køreskole ApS i Hillerød, Frederikssund og Helsingør kan du tage kørekort fra 17 år, og vi står klar til at hjælpe dig med at blive en tryg og sikker bilist

Hent Vores App HM køreskole på app store eller google play. Igennem vores app vil du få besked, når vi lægger nye tider op på vores hjemmeside.

Sommertilbud Lovpakke kun kr. 11.900,00

(Sommertilbud gælder til 31. august 2022, derefter lovpakke kr. 14.900,00​)

Hold Start og tilmelding for kørekort til personbil​

Hillerød

​Frederikssund

Helsingør

​Er det endelig blevet tid til, at du må gå i gang med at tage kørekort til bil, så er du kommet til det helt rette sted. Hos HM Køreskole ApS i Hillerød, Helsingør og Frederikssund kan du tage kørekort fra 17 år, og vi står klar til at hjælpe dig med at blive en tryg og sikker bilist.


Vores beståelsesprocent ligger meget højere end hos både Københavns politikreds og Nordsjællands politikreds, og det er vi meget stolte af. Du får din egen personlige kørelærer, som er med dig hele vejen lige fra teoriundervisning og manøvrebane til den praktiske køreprøve.

Hvornår må man tage kørekort til bil?

Du må starte med at tage kørekort til bil, når du er fyldt 16 år og 9 måneder. Du kan dog tidligst få dit kørekort, når du er fyldt 17 år, og dette forudsætter, at du lever op til de særlige vilkår, der er i forbindelse med at få kørekort som 17-årig.

Hvor lang tid tager det at tage kørekort?

Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at tage kørekort til kategori B.
Det afhænger blandt andet af, hvor lang ventetid der er til de forskellige prøver, hvor mange forsøg der skal til, for at du består, og hvor ofte du har tid til at få dine køretimer.​

Som regel tager det dog minimum tre måneder, og derfor kan du også gå i gang med at tage kørekort tre måneder før din 17-års fødselsdag.

Hvad koster et kørekort

  • Vores pris for lovpakken, kan du ser her under vores priser, der lever op til de gældende regler i forhold til både teori og kørsel

Tag kørekort fra 17 år hos os – tilmeld dig allerede i dag

Nedenfor kan du se, hvornår vores forskellige hold starter. Ønsker du at tilmelde dig, kan du gøre det via vores formular her på siden eller ved at kontakte os på telefon 53 400 400 eller e-mail info@hmkoreskole.dk

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!