Trustpilot

Køreundervisning med garanti fra brancheforening

Skolen i Hillerød er medlem af Dansk Kørelærer Union. Et fællesskab der blandt andet sikrer køreundervisningen ved, at vi altid er opdateret med sidste nye regler, retningslinjer og udførelse af de pædagogiske principper. 


Benyt Ankenævn for Køreundervisning

Dette betyder også adgang til Ankenævn for Køreundervisning - Et nævn, der varetager tvist mellem køreskoler og deres kunder.​​​

Bliver du nødt til at afbryde din køreundervisning hos os, tilbagebetaler vi det resterende beløb -minus pakkerabat og allerede brugte ydelser, kurser og kørelektioner.

Vi henviser dog til afmeldingsfristerne af køreundervisningen. Dette er klart beskrevet i vores lektionsplan.

Kontakt os og hør mere om vores garanti

Kontakt vores køreskole for at høre mere om garanti ved køreundervisning på 53 400 400 eller send en mail på info@hmkoreskole.dk.

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!