Trustpilot

Kørelærer der hjælper dig trygt igennem dine køretimer​

Ønsker du at komme i gang med at tage kørekort B eller kørekort B/E til en god pris, og leder du efter en køreskole nær dig, der har en dygtig kørelærer, der kan hjælpe dig trygt og sikkert igennem dine køretimer? Så er du kommet til den helt rette køreskole. Hos HM Køreskole ApS står vi klar til at hjælpe dig med at blive en tryg og sikker bilist – også selvom du måske har lidt angst for at skulle køre rundt ude på vejene i starten.

Vi har lokale afdelinger i både Helsingør, Frederikssund, Holte og Hillerød.

Du får din egen personlige kørelærer til teori og kørsel

Når du vælger at tage dit bilkørekort hos os, får du tildelt din egen personlige kørelærer, som er med dig undervejs gennem hele forløbet. Det betyder, at det er den samme kørelærer, der står for din teoriundervisning, som også varetager dine praktiske køretimer, og som er med dig på manøvrebanen (kravlegård) samt det køretekniske anlæg (glatbane). 

Derudover vil det også være den samme kørelærer, der tager dig til den praktiske køreprøve.​

Det har den store fordel, at din kørelærer lærer både dine stærke og svage sider at kende i forhold til teori såvel som kørsel, og på den måde kan vi sikre, at du får den mest optimale undervisning, der tager højde for eventuelle fejl og mangler.

Kan man skifte kørelærer?

Ja, man kan altid skifte kørelærer eller køreskole, uanset hvor langt man er med sit kørekort. Er du utilfreds med det nuværende sted, hvor du tager dit kørekort, kan du altid skifte til vores køreskole.

Hvor mange køretimer skal man have?

Ifølge de gældende regler er det et lovkrav, at du som minimum har 16 køretimer på vejen. Der kan dog være behov for et ekstra antal timer ud over de obligatoriske.

Kontakt os og hør mere eller tilmeld dig

Kontakt os på telefon 53 400 400 eller e-mail info.hmkoreskole@gmail.com, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du ønsker at tilmelde dig næste holdstart.​

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!