Trustpilot

Tag dit kørekort til trailer hos os

Hos HM Køreskole ApS kan du tage dit trailerkørekort på vores lokale køreskole i Hillerød. Vi har mange elever til at tage B/E-kørekort fra blandt andet Frederikssund, Helsingør, Holte og omegn. 

Vi tilbyder køreundervisning og teori til konkurrencedygtige priser.

Må man køre med trailer med almindeligt kørekort?

Hvis dit påhængskøretøjs tilladte totalvægt er over 750 kilo, og dit vogntogs tilladte totalvægt er over 3.500 kilo, skal du have et kørekort til trailer. Du kan gå ind på Sikker Trafik og indtaste dine data – så kan du se, om det er aktuelt for dig.

Når du får et B/E-kørekort, må du køre med en bil med tilladt totalvægt på op til 3.500 kilo samt et påhængskøretøj med tilladt totalvægt på op til 3.500 kilo – i alt maksimalt 7.000 kilo.

Der er også mulighed for at tage et kørekort til B+, hvor det i så fald kun er tilladt at køre med et vogntog på op til 4.250 kilo tilladt totalvægt.

Teoriundervisningen til trailerkørekort tager 3 timer og afvikles på én gang. Når du er til teori, aftales der tid til kørelektionerne.

Hvad koster et trailerkørekort? – Hvad indeholder lovpakken?

Pris for kørekort til trailer kan du finde på prissiden her. Lovpakken til kørekort til trailer indeholder:

  • 4 lektioner i teorilokale
  • 6 lektioner med kørsel på vej

I alt 10 lektioner á 45 minutter. Undervisningen strækker sig over mindst 3 undervisningsdage. Køreprøven til stor trailer består kun af en praktisk prøve – det vil sige ingen teoriprøve. Køreprøven har normalt en varighed på cirka 45 minutter, hvor en del af tiden bruges til overhøring i de særlige regler, der gælder for vogntog (teknisk teori).

Udover at køre bilen i de almindelige færdselssituationer, skal du også vise, at du kan bakke højre om et hjørne ved brug af spejlene.

Tilmeld dig til at tage B/E-kørekort her

Tilmeld dig holdstart til B/E-kørekort/trailerkørekort online eller ved at kontakte os. Vi informerer dig gerne om priser, regler, teori og meget mere. Ring til os på telefon 53 400 400 eller skriv til e-mail info.hmkoreskole@gmail.com.

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!