​Velkommen til HM Køreskole

Krav til trailer undervising

Vil du gerne tage køreundervisning til trailer?

Hos HM Køreskole ApS kan du tage din trailerundervisning på vores lokale køreskole i Hillerød. Vi har mange elever til at tage B/E-kørekort fra blandt andet Frederikssund, Helsingør og omegn.

Vi tilbyder køreundervisning og teori til konkurrencedygtige priser.

Hvornår skal man have trailerkørekort?

Hvis dit påhængskøretøjs tilladte totalvægt er over 750 kilo, og dit vogntogs tilladte totalvægt er over 3.500 kilo, skal du have et kørekort til trailer. Du kan gå ind på Sikker Trafik og indtaste dine data – så kan du se, om det er aktuelt for dig.¨

Når du får består din praktiske køreprøve til kat B/E, må du køre med en bil med tilladt totalvægt på op til 3.500 kilo samt et påhængskøretøj med tilladt totalvægt på op til 3.500 kilo – i alt maksimalt 7.000 kilo.

Der er også mulighed for at tage et køreundervisning til B+, hvor det i så fald kun er tilladt at køre med et vogntog på op til 4.250 kilo tilladt totalvægt.


Hvad koster et trailerkørekort?

Pris til trailer kan du finde på prissiden her. Lovpakken til trailer indeholder:

  • 4 lektioner i teorilokale
  • ​6 lektioner med kørsel på vej.

I alt 10 lektioner á 45 minutter.

​Teoriundervisningen til trailer tager 3 timer og afvikles på én gang. Når du er til teori, aftales der tid til kørelektionerne.

Undervisningen skal strække sig over mindst 3 undervisningsdage. Køreprøven til stor trailer består kun af en praktisk prøve – det vil sige ingen teoriprøve. Køreprøven har normalt en varighed på cirka 45 minutter, hvor en del af tiden bruges til overhøring i de særlige regler, der gælder for vogntog (teknisk teori).

Ud over at køre bilen i de almindelige færdselssituationer skal du også vise, at du kan bakke højre om et hjørne ved brug af spejlene.

Tilmeld dig til at tage køreundervisning til kat B/E her

Tilmeld dig holdstart trailer undervisning til kat B/E (online eller ved at kontakte os. Vi informerer dig gerne om priser, regler, teori og meget mere. Ring til os på telefon 53 400 400 eller skriv til e-mail info@hmkoreskole.dk. Du er også velkommen til at høre mere om teoriundervisning.

Anmeldelser fra Trustpilot​

Ønsker du at komme i gang med at tage køreundervisning til personbil til en god pris, og leder du efter en køreskole nær dig, der har en dygtig kørelærer, som kan hjælpe dig trygt og sikkert igennem dine køretimer? Så er du kommet til den helt rette trafikskole.

Kontakt os

HM Køreskole APS

53 40 04 00

info@hmkoreskole.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 8.00 - 20.00​

Lørdag - søndag: 10.00 - 16.00​​

Afdelinger​

​HillerødMidt afdeling​en

Søndre Jernbanevej 22 st. tv.

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

​HelsingørMidt afdelingen

Sct. Olai Gade 35, st.

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

​Fred​erikssundMidt afdelingen

Østergade 1Y, 1.sal

3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

ViborgMidt afdelingen

Preislers Plads 7 st

8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 36718099