Trustpilot

Krav til trailorkort​

Hos HillerødMidt køreskole kan du tage dit trailerkørekort på vores lokale køreskole i Hillerød.

Hvornår er der brug for et trailerkørekort?

Hvis dit påhængskøretøjs tilladte totalvægt er over 750 kilo og dit vogntogs tilladte totalvægt er på mere end 3500 kilo, skal du have et trailerkørekort.

Du kan gå ind på www.sikkertrafik.dk og indtaste dine data, så kan du se, om det er aktuelt for dig.

Når du får et B/E kørekort må du køre med en bil med tilladt totalvægt på op til 3500 kilo samt et påhængskøretøj med tilladt totalvægt på op til 3500 kilo, i alt maksimalt 7000 kilo.

Der er også mulighed for at tage et kørekort til B+, hvor det i så fald kun er tilladt at køre med et vogntog på op til 4250 kilo tilladt totalvægt.

Teorien tager tre timer og afvikles på én gang. Når du er til teori, aftales der tid til kørelektionerne

Hvad indeholder lovpakken til trailer?

Lovpakken til trailerkørekort indeholder følgende:

  • Fire lektioner i teorilokale
  • Seks lektioner på kørsel på vej​

I alt ti lektioner á 45 minutter. Undervisningen strækker sig over mindst tre undervisningsdage.​Køreprøven til stor trailer består kun af en praktisk prøve, det vil sige ingen teoriprøve.

Køreprøven har normalt en varighed på cirka 45 minutter, hvor en del af tiden bruges til overhøring i de særlige regler, der gælder for vogntog (teknisk teori).

Ud over at køre bilen i de almindelige færdselssituationer, skal du også vise, at du kan bakke højre om et hjørne ved brug af spejlene.

Tilmelding til trailerkørekort holdet

Tilmeld dig til holdstart på trailerkørekort nedenfor, ring til os på telefon 53 400 400 eller skriv til vores e-mail info@hmkoreskole.dk.​​

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!