Trustpilot

​Teoriundervisning HM Køreskole

Hos os bliver du ikke overladt til kun pc undervisning. Vi underviser ved tavle, med eksempler og dialog mellem lærer og elever. 

Og i stedet for gamle teoribøger som ligger og samler støv, bruger vi et online system til teoriundervisning med masser af evaluerende prøver, som du så kan bruge hjemme eller hvor du måtte befinde dig henne. Dette giver dig mulighed for at øve og selvlære dig på nettet når du har tid.

Teoriundervisningen forgår i lyse og indbydene lokaler.

​Vi underviser i følgende:

Medlem af Dansk Kørelærer Union

​Vi er medlem af Dansk Kørelærer Union, som giver dig sikkerhed for at undervisningen følger lovkravene.​

Vores køreskole er en lille køreskole, hvor vi sætter pris på et godt og tæt samarbejde med vores elever. 

​Vi har normalt 10-12 elever til hver lektion med teoriundervisning, for netop at kunne undervise vores elever mere personligt og derved bedre følge op, hvor langt eleven er, hvad der eventuelt mangler og hvad vi kan gøre for at få det lært, der mangler.

Alle vores hold starter op parvis. Det vil sige, at der er mulighed for at komme 2 aftener om ugen til teori undervisning til den samme lektion. ​

Moderne lokaler

Teoriundervisningen foregår i et supermoderne lokale, ny i stand sat med borde og stole til alle vore elever

Gratis prøveaften

Du er velkommen til at ringe og få at vide hvornår du kan komme til en gratis og uforpligtende teoriaften. 

Det er jo altid rart at se hvad der foregår før man tager den endelige beslutning. Vi har ikke specielle aftener, hvor man kun får orientering om skolen; vi mener det er meget bedre at se vores undervisning.

Der er gratis kaffe, te og kakao eller du kan købe en sodavand.​ Kontakt eventuelt vores køreskole på 53 400 400 eller send en mail på info@hmkoreskole.dk.

Køreundervisning med garanti fra brancheforening

Skolen i Hillerød er medlem af Dansk Kørelærer Union. Et fællesskab der blandt andet sikrer køreundervisningen ved, at vi altid er opdateret med sidste nye regler, retningslinjer og udførelse af de pædagogiske principper.

Benyt Ankenævn for Køreundervisning

Dette betyder også adgang til Ankenævn for Køreundervisning - Et nævn, der varetager tvist mellem køreskoler og deres kunder.​​​

Bliver du nødt til at afbryde din køreundervisning hos os, tilbagebetaler vi det resterende beløb -minus pakkerabat og allerede brugte ydelser, kurser og kørelektioner.

Vi henviser dog til afmeldingsfristerne af køreundervisningen. Dette er klart beskrevet i vores lektionsplan.

Kontakt os og hør mere om vores garanti

Kontakt vores køreskole for at høre mere om garanti ved køreundervisning på 53 40 04 00 eller send en mail på info@hmkoreskole.dk.

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!