Trustpilot

Holdstart til bil – tag køreundervisning fra du er 16 år og 9 mdr.

Tag køreundervisning til personbil i Hillerød, Frederikssund, Helsingør eller Viborg

Hos HM Køreskole ApS i Hillerød, Frederikssund, Helsingør og Viborg kan du begynde fra du er 16 år og 9 måneder. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive en tryg og sikker bilist.

Holdstart og tilmelding for kørekort til personbil​ LYN hold og specielle hold

LYN Hold Juleferien holdstart torsdag 14. december kl. 16.30 i Hillerød - undgå fravær i skoletiden/arbejdstiden

Hillerød - LYNHOLD

Hillerød - Specielle hold

Det siger vores kunder​​

"Da jeg ringede til køreskolen og fortalte om Sønnens udfordringer, blev jeg henvist til Karin. Vi snakkede sammen i telefonen og kunne mærke at Karin helt havde styr på hvilke rammer der ville passe til sønnens Aspergers udfordringer. Jeg er selv pædagog og arbejder ASF diagnose unge mennesker.


Fortalte Karin at jeg var solgt som mor, om sønnen var krævede jo et møde. Karin tilbød at vi kom forbi næste mandag og de kunne se hinanden an. Vi mødte op og Sønnen fik svar på alle de spørgsmål han havde, fik set bilen så alle rammer var på plads. Som mor spurgte jeg om det var muligt at jeg som tryghedsperson kunne køre med på bagsædet og det kunne jeg selvfølgelig, alt var en mulighed, fokusset var at gøre sønnen tryg. Karin fortalte at hun i hendes side også havde en gaspedal, sådan at hvis alt blev for meget kunne hun kører bilen ind til siden, sådan at man lige fik mulighed for at trække vejret.


Sønnen er ofte usikker overfor nye personer og skal have lidt støtte til at opbygge relationen. Ved Karin er det lykkes uden min hjælp, Sønnen blev fulgt derovre første gang og så derefter har jeg ikke skulle huske ham på aftaler, da Karin spurgte hvordan Sønnen ville kunne huske aftaler. Det blev til et køleskab system hvor der blev lavet et papir til køleskabet, hvor næste time var skrevet på.


Der har været SMS kontakt med Karin, når der har været brug for det. 1 maj da alarmerne skulle afprøves og Sønnen var usikker på det da han jo skulle kører lige der, skrev jeg til Karin og fluks kom der en løsning derpå. Karin har været muligt at komme i kontakt med både af mig og sønnen, når der har været brug for det.


Da det var glatbane tid var jeg med, der oplevede jeg hvordan Karin rummede dem alle sammen. Hendes rolige måde at være på, gjorde dem alle sammen trygge. Det er tydeligt at igennem hele perioden har Karin vidst rummelighed, fleksibilitet, omsorg og kunne skabe de rammer der har gjort at ”projekt” kørekort har lykkes og dermed åbnet muligheder for nye drømme. At se den enkelte elev og at man først går til prøve når man er klar til det.


Sønnen fik kørekortet og er som bilist sikker og lader sig ikke lige bringe ud af fatning, han har lært af Karin at man ikke skal lade sig provokere og hvor fokusset skal være under kørsel."

Anmeldelser fra Trustpilot​

Følg HM Køreskole på Facebook!​

Se hvad andre elever synes om at tage køreundervisning hos os.​

4.9 stjerner baseret på 229 anmeldelser

HM Køreskole​ ApS

CVR: 36718099

Afdelinger​

​HillerødMidt afdeling​en

Søndre Jernbanevej 22 st. tv.

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

​HelsingørMidt afdelingen

Sct. Olai Gade 35, st.

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

​Fred​erikssundMidt afdelingen

Østergade 1Y, 1.sal

3600 Frederikssund
Klik her for rutevejledning

ViborgMidt afdelingen

Preislers Plads 7 st

8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - fredag: 8.00 - 20.00​

Lørdag - søndag: 10.00 - 16.00​​