Trustpilot

Lynkursus-kørekort: Tag kørekort på kun 28 dage

LYN kursus til personbil

Ønsker du at tage lynkursus-kørekort? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos HM Køreskole ApS kan du få overstået hele din lovpakke på kun 3 uger! Vores køreskoler er beliggende i Hillerød, Helsingør og Frederikssund, så uanset om du kommer fra Birkerød eller et helt andet sted, kan du tage hurtigt kørekort hos os.

Vi garanterer en teoriprøve lige efter teoriundervisningen er slut – det vil sige 3 uger efter du er startet. Garantien gælder naturligvis kun, hvis du er blevet godkendt på kommunen inden 3 dage efter du er startet på dit lyn-kørekort.

Din praktiske køreprøve vil typisk ligge 1-2 uger efter din beståede teoriprøve. Imens vi venter på din praktiske køreprøve, går vi i gang med køreteknisk anlæg (glatbane) og gør dig klar til at bestå den praktiske køreprøve. Du skal dog, i mange tilfælde, regne med ekstra kørelektioner udover pakkeprisen. Der er kun få elever, der kan klare den på de 16 kørelektioner, der er inkluderet i pakkeprisen.

Vigtigt inden du overvejer at tage lyn-kørekort

  • Du skal have tiden til dette. Du skal regne med mindst 80 timer inden for 4 uger – og de fleste timer er lige i starten af forløbet.
  • Du skal være stærkt motiveret og ville det.
  • Du skal have en lægeerklæring, gerne inden start eller lige inden for de første 3 dage. Den skal være uden anmærkninger.
  • Du skal gerne inden, eller senest 3 dage efter, du er startet på lynkurset, have taget et færdselsrelateret førstehjælpskursus.  Vi sørger for, at du bliver tilmeldt et førstehjælpskursus igennem vores køreskole eller ekstern sted
  • Du skal regne med, at teoriundervisningen vil foregå om formiddagen/eftermiddagen/aftenen. Kørsel på vej vil foregå i dagtimerne. Det vil sige, at du skal have fri fra arbejde eller skole.
  • Du skal være en del fleksibel. Dog kan vi godt planlægge os til det meste. Men hvis du har et stramt program, kan det ikke lade sig gøre. Det skal passes til køreskolens kalender også.

Løbende opstart til hurtigt kørekort

Vi har løbende holdstart efter behov på vores lynkursus-kørekort. Ring eventuelt for at høre mere om, hvornår næste hold går i gang.

​Kontakt os for mere information om lynkursus-kørekort

Er du i tvivl, om du har mulighed for at tage lynkursus-kørekort? Så skal du ikke tøve med at ringe til os for mere information om alt fra ledige tider og åbne pladser til afvikling af køreprøve efter endt lynkursus.

Kontakt os i dag på telefon 53 400 400 eller skriv en e-mail til os på info.hmkoreskole@gmail.com

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!