Trustpilot

Lynkursus​ kørekort på kun 28 dage

Lovpakke med lynkursus kørekort på kun 4 uger. Få overstået hele lovpakken på 4 uger. Det er vigtigt, at du har en lægeattest uden anmærkninger inden start eller senest en uge efter, du er startet.

Vi garanterer en teoriprøve lige efter teoriundervisningen er slut, dvs. 4 uger efter du startet. Garantien gælder kun, hvis du er blevet godkendt på kommunen inden 5 dage, efter du er startet på lynkursuset af dit kørekort. 

Din praktiske køreprøve vil typisk ligge efter 1-2 uger efter din bestået teoriprøve.

Imens vi venter på din praktiske køreprøve, går vi i gang med Køreteknisk Anlæg (glatbane/KTA) og gør dig klar til at bestå den praktiske køreprøve. Du skal dog regne med ekstra kørelektioner ud over pakke prisen. 

Det er kun få elever der kan klare den på de 16 kørelektioner, som er det, der er med i vores pakkepris.

Du skal have betalt hele pakkeprisen, senest når du modtager en faktura pr. mail. Det er typisk 1 til 2 dage efter du er startet på lynkursus kørekort.​​

Løbende opstart af lynkursus kørekort

​Vi har løbende holdstart efter behov på vores lynkursus kørekort. Ring evt. for hvornår næste hold starter


​VIGTIG: Inden du overvejer at tage et lynhold, skal du tænke på følgende:

  • Du skal have tiden til dette. Du skal regne med mindst 80 timer inden for 4 uger og de fleste timer er lige i starten af forløbet.
  • ​Du skal være stærk motiveret og ville dette her.
  • ​Du skal have en lægeerklæring gerne inden start eller lige inden for de første 5 dage. Den skal være uden anmærkninger.
  • Du skal gerne inden eller senest 5 dage efter du er startet på lynkurset, have taget et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Dit førstehjælpskursus er indeholdt i vores lynkursus pakkepris og vi sørger for du bliver tilmeldt et førstehjælpskursus.
  • ​Du skal regne med at teoriundervisningen vil foregå om formiddag/eftermiddag/aften og kørsel på vej vil foregå i dagtimerne. Det vil sige, at du skal have fri fra arbejde eller skole. Du skal være en del fleksibel. Dog kan vi godt planlægge os til det meste. Men hvis du har et stramt program kan det ikke lade sig gøre. Det skal passes til køreskolens kalender også.

​Kontakt os i dag hvis du er i tvivl

​Er du i tvivl om du har mulighed for at tage lynkursus kørekortet? Ring for mere infomation om alt fra ledige tider og åbne pladser, til afvikling af køreprøve efter endt lynkursus. 

Kontakt os på tlf.:​​ 53 400 400​ eller skriv til vores e-mail​ info@hmkoreskole.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot​

Simon Wulff Fischer

Super fed køreskole! De holder 100% hvad de lover, og man føler sig virkelig velkommen. Havde fornøjelsen af både Henning, Stefan og Hassan som alle har været en fornøjelse!

Bitten Helmersen

Begge vores døtre har været super glade for Steffans undervisning. Varme anbefalinger herfra.

Kent Langstrup Wexøe

Fantastisk! Det gik hurtigere end forventet. Super god køreskole, med de sødeste medarbejdere. Og til overkommelige priser. Jeg kørte selv med Hassan, som er super behagelig og fagligt kompetent. De giver en overblikket over alt hvad der behøves for at klare prøverne. Ingen problemer, kan kun anbefales. 5 store stjerner!